Kaplaakin Alumni ry

Kaplaakin Alumni Ry on yhdistys valmistuneille kaplaakilaisille. Kaplaakin Alumni Ry:n jäsenenä pääset mukaan entisten kaplaakilaisten ja nykyisten työelämän tuotantotalouden taitajien verkostoon. Tämä luo mahdollisuuksia muun muassa verkostoitumiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Mitä Kaplaakin Alumni ry tekee?

Yhdistys ylläpitää jäsenistönsä verkostoa ja järjestää jäsenistölleen erilaisia verkostoitumis-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Tapahtumista suurin ja tärkein on joka syksy pidettävä Täyskymppi-vuosikurssitapaaminen. Se kokoaa kyseisenä vuonna 10 vuotta sitten tuotantotalouden opintonsa aloittaneet tapamaan vanhoja opiskelutovereitaan, verkostoitumaan muihin alan taitajiin sekä tutustumaan yliopiston ja teekkarikulttuurin nykytilanteeseen. Kaplaakin Alumni pitää yllä myös ammatillista LinkedIn-ryhmää, sekä välittää mahdollisia työharjoittelu- ja diplomityöpaikkoja nykyisille opiskelijoille Kaplaaki ry:n kautta.

Mitä jäsenyys tarkoittaa?

Jäseneksi pääsevät LUT-yliopistossa Tuotantotalouden opintonsa suorittaneet tekniikan kandidaatit, diplomi-insinöörit ja tohtorit. Jäsenmaksu on 50 €. Se maksetaan ainoastaan kerran jäseneksi liittyessä ja uusia maksuja ei tule sen jälkeen. Kriteerit täyttävät, hakemuksen lähettäneet ja sitä seuranneen liittymismaksun maksaneet henkilöt hyväksytään jäseniksi 1–2 kuukauden välein pidettävässä Kaplaakin Alumni ry:n hallituksen kokouksessa.

Haluatko oman vuosikurssisi yhteyshenkilöksi?

Tarvitsemme eri vuosikursseille yhteyshenkilöitä, joiden avulla voimme tavoittaa mahdollisimman monen LUTin tutalta valmistuneen. Jos sinua kiinnostaa lähteä yhteyshenkilöksi omalle vuosikurssillesi tai tiedät jonkun, joka voisi sellaiseksi ryhtyä, niin ole yhteydessä sähköpostiimme.

 

Hae jäseneksi

LUT-yliopiston tuotantotalouden alumnina olet oikeutettu hakemaan Kaplaakin Alumni ry:n jäsenyyttä. Hae alla olevalle lomakkeella!