LUT Tuotantotalous

”Tuotantotalouden salaisuutena on ajan hermoilla pysyminen yrityksiä herkällä korvalla kuuntelemalla.”

Petra Pekkanen, tuotantotalouden koulutusohjelman vastaava

Mitä on Tuotantotalous ja mitä kaikkea se voi tarjota yrityksille, alumneille ja muille yhteistyökumppaneillemme? Miten voisimme tehdä tulevaisuudessa entistäkin paremmin yhteistyötä keskenämme ja pysyä ajan hermoilla? Varmistamme osaltamme, että Tuotantotalouden tutkimus, koulutus, ja sitä kautta tapahtuva liiketoiminnallinen kehitys pitää yritykset kilpailukykyisinä kestävällä tavalla.

Tälle sivustolle on koottu yhteen paikkaan kaikki se, mitä LUT-yliopiston Tuotantotalous pitää sisällään; yritysyhteistyö, alumnitoiminta, koulutus, tutkimus, kiltatoiminta ja monet muut. Tuttavallisemmin: Tuotantotalouden palvelut.

Ajatus Tuotantotalouden sivustoon lähti tarpeesta tarjota yksi paikka, ns. ”Palvelutarjotin”, josta erityisesti yritykset näkevät yhdellä silmäyksellä, mitä palveluita Tuotantotalous tarjoaa ja miten voimme edistää yhteistyötä entisestään ja osaltamme tukea sekä yritysten että yliopiston tarpeita. Palvelutarjottimen ajatus lähti liikkeelle erilaisista ”hunajakennoista”, jotka kokonaisuutena kuvaavat erilaisia tuotantotalouden palveluita. Nämä palvelut löytyvät koottuna etusivulta sekä Palvelut-ylävalikosta.

Lisätietoja Tuotantotalouden tutkimuksesta ja koulutuksesta: